Konkurs za učešće u novom programu volontiranja


Objavljeno avgust, 21 2015


U toku je konkurs za učešće u drugom ciklusu programa volontiranja u okviru Centra za rani razvoj Novi Sad.

Centar za proizvodnju znanja i veština (CPZV) poziva mlade da se uključe u realizaciju projekta „Centar za rani razvoj“ i postanu deo našeg tima kao voditelji/ke radionica i/ili terenski/e radnici/ce sa decom i roditeljima. Svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem svoje biografije najkasnije do 31. avgusta ( u napomeni dodajte za koju ste poziciju zainteresovani).

Program podrške ranom razvoju se realizuje kroz dve celine: u prostorijama Predškolske ustanove “ Radosno detinjstvo” kroz radionice i savetodavne sesije za roditelje, kao i putem terenskog rada u neformalnim romskim naseljima.

U naš tim primamo mlade, motivisane, kreativne i empatične osobe koje imaju dovoljno vremena da se uključe u ovaj program.

Centar za rani razvoj odgovara na potrebe dece od 0 do 6 godina i njihovih roditelja. Prednost pri korišćenju usluga imaju deca koja nisu uključena u vaspitno-obrazovni. Program je usmeren na ove grupe pre svega zato što nisu obuhvaćene nikakvim sistemom podrške, osim što neki od njih primaju novčanu socijalnu pomoć.

Programom se jačaju kompetencije roditelja i stimuliše razvoj dece, čime se povećava potencijali dece za adekvatnije praćenje vaspitno obrazovnih sadržaja u okviru sistema u starijem uzrastu.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati putem telefona 064/ 410-67-90 i 021/ 300-666-4 i/ ili e-maila ranirazvojnovisad@gmail.com i milenkaobradovic@gmail.com.

Kontakt osoba je Milenka Obradović.


MODS
Open Society Foundations
PGF Tim Vojvodine
Grad Novi Sad
Građanska inicijativa
Centar za rani razvoj
Kontakt organiyacije civilnog drustva
Meri
Play Centar Novi Sad
The Global Fund for Children
RARE