Humanitarna akcija “Deca deci na dar”


Objavljeno decembar, 11 2017


Humanitarna akcija “Deca deci na dar”

U otvorenom amfiteatru Spensa, drugu godinu u nizu, održan je dečiji program i dodela paketića u sklopu humanitarne akcije “Deca deci na dar”. Oko 350 mališana uživalo je u predstavi “Čudotvorni izvor”, koju je obezbedila kompanija “Minaqua” i animatorskim tačkama “Haos animatora”.

Kroz ovu akciju prikupljani su školski pribor, odeća, igračke, društvene igre, lična higijena, slatkiši i slično za preko šezdesetoro dece, štićenike Sigurne dečije kuće iz Novog Sada, Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, kao i za decu koja borave u hraniteljskim porodicama na teritorijama opština Novi Sad, Beočin i Sremski Karlovci, uzrasta od 2 do 10 godina.

        Kao i prošle godine, đaci prvih razreda osnovnih škola “Jovan Popović” i “Sonja Marinković” i deca iz vrtića “Guliver”, osim prikupljanja poklona, zajedničkim trudom i voljom svojih učiteljica i vaspitačica pravili i pisali čestitke i likovne radove kojima su obogatili svaki paketić.

        Takođe, organizatori humanitarne akcije “Deca deci na dar” ovim putem žele da se zahvale svima koji su podržali ovu akciju i pomogli u njenoj realizaciji.

 

 

U Novom Sadu

7. decembar 2017. godine

Deca deci na dar


MODS
Open Society Foundations
PGF Tim Vojvodine
Grad Novi Sad
Građanska inicijativa
Centar za rani razvoj
Kontakt organiyacije civilnog drustva
Meri
Play Centar Novi Sad
The Global Fund for Children
RARE