U otvorenom amfiteatru Spensa, drugu godinu u nizu, održan je dečiji program i dodela paketića u sklopu humanitarne akcije “Deca deci na dar”. Oko 350 mališana uživalo je u predstavi “Čudotvorni izvor”, koju je obezbedila kompanija “Minaqua” i animatorskim tačkama “Haos animatora”.

Kroz ovu akciju prikupljani su školski pribor, odeća, igračke, društvene igre, lična higijena, slatkiši i slično za preko šezdesetoro dece, štićenike Sigurne dečije kuće iz Novog Sada, Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, kao i za decu koja borave u hraniteljskim porodicama na teritorijama opština Novi Sad, Beočin i Sremski Karlovci, uzrasta od 2 do 10 godina.

Kao i prošle godine, đaci prvih razreda osnovnih škola “Jovan Popović” i “Sonja Marinković” i deca iz vrtića “Guliver”, osim prikupljanja poklona, zajedničkim trudom i voljom svojih učiteljica i vaspitačica pravili i pisali čestitke i likovne radove kojima su obogatili svaki paketić.

Takođe, oganizatori humanitarne akcije “Deca deci na dar” ovim putem žele da se zahvale svima koji su podržali ovu akciju i pomogli u njenoj realizaciji.

U Novom Sadu
7. decembar 2017. godine
Deca deci na dar