U toku je konkurs za učešće u drugom ciklusu programa volontiranja u okviru Centra za rani razvoj Novi Sad.

Centar za proizvodnju znanja i veština (CPZV) poziva mlade da se uključe u realizaciju projekta „Centar za rani razvoj“ i postanu deo našeg tima kao voditelji/ke radionica i/ili terenski/e radnici/ce sa decom i roditeljima. Svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem svoje biografije najkasnije do 31. avgusta ( u napomeni dodajte za koju ste poziciju zainteresovani).

Program podrške ranom razvoju se realizuje kroz dve celine: u prostorijama Predškolske ustanove “ Radosno detinjstvo” kroz radionice i savetodavne sesije za roditelje, kao i putem terenskog rada u neformalnim romskim naseljima.

U naš tim primamo mlade, motivisane, kreativne i empatične osobe koje imaju dovoljno vremena da se uključe u ovaj program.

Centar za rani razvoj odgovara na potrebe dece od 0 do 6 godina i njihovih roditelja. Prednost pri korišćenju usluga imaju deca koja nisu uključena u vaspitno-obrazovni. Program je usmeren na ove grupe pre svega zato što nisu obuhvaćene nikakvim sistemom podrške, osim što neki od njih primaju novčanu socijalnu pomoć.

Programom se jačaju kompetencije roditelja i stimuliše razvoj dece, čime se povećava potencijali dece za adekvatnije praćenje vaspitno obrazovnih sadržaja u okviru sistema u starijem uzrastu.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati putem telefona 064/ 410-67-90 i 021/ 300-666-4 i/ ili e-maila ranirazvojnovisad@gmail.com i milenkaobradovic@gmail.com.

Kontakt osoba je Milenka Obradović.