U četvrtak, (27. 12. 2018), proslavili smo Novu godinu i predstojeće praznike sa porodicama obuhvaćenim programom podrške ranom razvoju dece iz neformalnih romskih naselja sa teritorije Novog Sada.

Proslava u susret Novoj godini, organizovana je u prostorijama CPZVa, sa početkom u 17 časova. Uz muziku i razgovor, deci su uručeni novogodišnji paketići , kao i paketi garderobe, prikupljeni tokom donatorske akcije koja je prethodila samom događaju. U našoj proslavi je učestvovalo 20 porodica, podeljeno je 60 novogodišnjih paketića i 20 paketa garderobe.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim prijateljima CPZVa koji su uzeli učešće u realizaciji ove akcije. Posebnu zahvalnost dugujemo članovima i članicama Rotary Kluba Alma Mons iz Novog Sada, Pagonis Centru, klubu studenata psihologije iz Novog Sada TraNSfer, ugostiteljskom lokalu PUBeraj, kao i studentima Univerziteta u Novom Sadu i građanima Novog Sada, koji su nesebično podržali akciju i ulepšali predsojeće praznike deci i porodicama koje žive u uslovima ekstremnog siromaštva.