Projekat Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u saradnji sa Kabinetom potpredsednice Vlade Republike Srbije kao predsednice Koordinacionog tеla za praćеnjе rеalizacijе Stratеgijе za socijalno uključivanjе Roma i Romkinja u Rеpublici Srbiji za pеriod od 2016. do 2025. godinе, a podržava konzorcijum na čelu sa GFA Consulting Group GMbH.

U okviru projekta Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji, Centar za proizvodnju znanja i veština realizuje aktivnosti podrške Romima i Romkinjama i povratnicima u oblasti samozapošljavanja, novih zapošljavanja i udruživanja u kooperative. Pomenutim aktivnostima, pokušaćemo da razbijemo prepreke institucionalnog sistema razvijanjem zajedničkih akcija, pružanjem inovativnih rešenja i izgradnjom medjusobnog poverenja kljućnih aktera u oblasti zapošljavanja i inkluzije.

Ovim putem pozivamo nezaposlene predstavnike romske zajednice i povratnike sa teritorije lokalnih samouprava Apatin, Sombor, Kula, Žabalj, Bačka Palanka, Titel i Šabac da uzmu učešće u obukama na radnom mestu.

Poziv možete preuzeti klikom ovde
Pozivno pismo možete preuzeti klikom ovde
Obrazac prijave možete preuzeti klikom ovde