X Međunarodna konferencija ISHHR “Mentalno zdravlje, masovna raseljavanja i etničke manjine” Novi Sad, 26-29.09.2017.

Centar za proizvodnju znanja i veština CPZV je lokalni partner u pripremi  i organizaciji Desete  Konferencije Međunarodnog društva za ljudska prava i zdravlje ISHHR koja će se održati u Novom Sadu 26-29.09.2017.

Link ka veb sajtu I programu konferencije: http://ishhr.com/wp-content/uploads/2017/09/ISHHR-Conference-Program.pdf

Za podršku organizaciji konferencije potrebni su volonteri, pre svega studenti humanističkih nauka kojima prisustvo konferenciji može biti korisno kao deo profesionalnog usavršavanja.

Važan uslov je poznavanje engleskog jezika pre svega, a zatim i drugih svetskih jezika. Učesnici konferencije dolaze sa svih kontinenata i govornih područja.

Očekujemo i grupu volontera iz Gruzije gde je održana prethodna ISHHR konferencija, te će to dati i mogućnost umrežavanja i razvijanja nove saradnje.

Opis posla volontera

Priprema:

  1. Dva pripremna sastanka pre konferencije. Okvirni datumi sastanaka (još će biti potvrđeni) 22.09. popodne i 25.09. popodne
  2. Pakovanje materijala za učesnike konferencije

 

Održavanje konferencije: 26-29.09 ceo dan (mogućnost organizovanja u smenama, u zavisnosti od broja volontera koji se prijave)

  1. registracija učesnika-dežuranje na info pultu/pultu za registraciju
  2. smeravanje učesnika na odgovarajuće sale
  3. komunikacija sa prezenterima i praćenje vremena, organizovanje prezentera da bi na vreme bili tamo gde treba i sl
  4. pomoć u pripremanju prostora pre rada i sređivanju prostora nakon rada (ne čišćenje, nego postavljanje stvari za rad za voditelje radionica i prezentere i sl
  5. pomoć oko postavljanja poster prezentacija i sl

Među volonterima ćemo imati dva tim lidera pa će oni više biti angažovani oko koordinacije. Volonteri će imati obroke i osveženje, dobiće potvrde/sertifikate o volontiranju, preporuke i sl.

Rok za prijave (mejl sa kratkom biografijom na engleskom jeziku) je 10. septembar (ponedeljak) a prijave se mogu poslati na cpzvns@gmail.com

Telefonom pitanja mogu postaviti na 021/300-666-4, 060-565-0-111

Hvala Vam unapred i radujemo se mogućoj saradnji!

Tim CPZV