POZIV ZA ZAINTERESOVANE UČESNIKE/CE ZA TRENING ZA TRENERE

I modul: 04-05.06.2022. i II modul: 17-18.09. 2022.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u pripremi i realizaciji treninga, odlučno prenosimo znanje i veštine na Vas. Trening za trenere namenjen je svima koji žele da se aktivno bave prenošenjem znanja i veština, bez obzira na prethodno obrazovanje i iskustvo.

Kriterijumi za učešće u našem Treningu za trenere su:

 • otvorenost ka novim znanjima i veštinama,
 • spremnost da se uči i razvija,
 • kao i motivacija da svoja znanja i veštine dalje prenosite na druge ljude.

Cilj nam je da naučite da prenesete znanje, pripremite i održite trening, radionicu, seminar, kao i da pripremite program za akreditaciju u vašoj oblasti (na primer obrazovanju, zdravstvu, na poslovima HR, socijalnoj zaštiti, jačanju kapaciteta zaposlenih, prodaji, konsaltingu, itd…).

Trening za trenere obuhvata:

 • 2 modula u trajanju od 2 dana (6 radnih sati + pauze),
 • 1 individualni susret (u online formi) u trajanju od 90 minuta sa svakim učesnikom/učesnicom između dva modula.
  Ukoliko ste osoba koja u svom poslu sarađuje sa drugim ljudima, prenosi znanja i veštine, onda
  je Trening za trenere pravi izbor baš za Vas. Sbi učesnici dobijaju sertifikat. Za učesnike iz
  sistema socijalne zaštite je značajna informacija da će događaj biti prijavljen Komori.

Mesto održavanja obuke i smeštaj:
Obuka će se realizovati u Novom Sadu, tačnu adresu dobiće prijavljeni učesnici. Smeštaj za učesnike/ce koje dolaze iz drugih gradova mi ne obezbeđujemo. Svim učesnicima/cama obezbeđeno osveženje tokom pauza trajanja treninga (ručak, kafa, čaj, voda, sok), kao i prateći štampani i elektronski materijal.

CENA UKLJUČUJE: materijal za učesnike (štampani), 2 kafe pauze i 1 pauzu za ručak za učesnike. Putni troškovi i smeštaj učesnika nisu u ceni obuke. Uplata se vrši najkasnije 3 dana pre početka obuke, a ukoliko učesnik/ca odustane i ne najavi odustajanje 24h pre obuke novac se ne vraća.

O tačnom mestu i vremenu održavanja obuke svi prijavljeni učesnici/ce će biti obavešteni blagovremeno. Organizatori zadržavaju pravo da otkažu zakazani termin, sa promenom datuma, tj.pomeranjem, ukoliko mere borbe protiv COVID19 budu to zahtevale.

Prijave za obuku:
Molimo vas da prijavu za obuku pošaljete na e-mail: cpzvns@gmail.com, najkasnije do 31.maja, kada je neophodno uplatiti i prvu ratu. Plaćanje može da ide u 4 jednake mesečne rate. U prilogu imate i prijavni formular. Broj učesnika/ca je ograničen na 15, zbog veličine sale za rad i epidemioloških mera. Prvih 15 osoba koje se prijave biće primljene na obuku. Za sve dalje informacije, kao i informacije o ceni, pitanja ili dileme, možete kontaktirati Jelenu Avramov na broj 060/56-50-111 ili na 021/300-666-4 ili 063/826-66-02.

Više informacija možete pronaći ovde.

Prijavni formular možete preuzeti ovde.