Poštovani,
Nakon dugogodišnjeg iskustva u pripremi i realizaciji treninga, odlučno prenosimo znanje i veštine na Vas. Trening za trenere namenjen je svima koji žele da se aktivno bave prenošenjem znanja i veština, bez obzira na prethodno obrazovanje i iskustvo.

Kriterijumi za učešće u našem Treningu za trenere su:

  • otvorenost ka novim znanjima i veštinama,
  • spremnost da se uči i razvija,
  • kao i motivacija da svoja znanja i veštine dalje prenosite na druge ljude.

Cilj nam je da naučite da prenesete znanje, pripremite i održite trening, radionicu, seminar, kao i da pripremite program za akreditaciju u vašoj oblasti (na primer obrazovanju, zdravstvu, na poslovima HR, socijalnoj zaštiti, jačanju kapaciteta zaposlenih, prodaji, konsaltingu, itd…).

Trening za trenere obuhvata:

  • 2 modula u trajanju od po 2 dana (6 radnih sati + pauze),
  • 1 individualni susret (u online formi) u trajanju od 90 minuta sa svakim
    učesnikom/učesnicom između dva modula

Ukoliko ste osoba koja u svom poslu sarađuje sa drugim ljudima, prenosi znanja i veštine, onda je Trening za trenere pravi izbor baš za Vas. Svi učesnici dobijaju sertifikat.

Za učesnike iz sistema socijalne zaštite je značajna informacija da će događaj biti prijavljen Komori socijalne zaštite.

*CENA UKLJUČUJE: materijal za učesnike (štampani), 2 kafe pauze i 1 pauzu za ručak za učesnike. Putni troškovi i smeštaj učesnika nisu u ceni obuke. Uplata se vrši najkasnije 3 dana pre početka obuke, a ukoliko učesnik/ca odustane i ne najavi odustajanje 24h pre obuke novac se ne vraća.

*PRIJAVLJIVANJE UČESNIKA/CA: putem prijavnog formulara, a najkasnije 3 dana pred početak obuke. O tačnom mestu i vremenu održavanja obuke svi prijavljeni učesnici/ce će biti obavešteni blagovremeno. Organizatori zadržavaju pravo da otkažu zakazani termin, sa promenom datuma, tj.pomeranjem.

Molimo vas da prijavu za obuku pošaljete na e-mail: cpzvns@gmail.com, najkasnije do 10. maja, 2024. godine. U prilogu je prijavni formular. Broj učesnika/ca je ograničen na 15. Cena kompletne obuke je 70.000,00 dinara po učesniku/ci,sa mogućnošću plaćanja u 4 rate. Za sve dalje informacije, kao i informacije o ceni, pitanja ili dileme, možete kontaktirati Jelenu Avramov na broj 060/56-50-111 ili na 063/826-66-02

Više informacija možete pronaći ovde.
Prijavni formular možete preuzeti ovde.

„NIJE ZNANJE ZNANJE ZNATI, VEĆ JE ZNANJE ZNANJE DATI.“
Jovan Jovanović Zmaj

Mesto održavanja obuke i smeštaj: Obuka će se realizovati u Novom Sadu, tačnu adresu dobiće prijavljeni učesnici. Smeštaj za učesnike/ce koje dolaze iz drugih gradova mi ne obezbeđujemo. Svim učesnicima/cama obezbeđeno osveženje tokom pauza trajanja treninga (ručak, kafa, čaj, voda, sok), kao i prateći štampani i elektronski materijal.